lördag 23 juni 2012

Framme!

Nu är jag alltså här, med jobb, häst och liv med allt vad det innebär. Givetvis flyttade Lissan med, kan ju inte åka ifrån min bebis i två månader ;) Hon trivs utmärkt och har fått två nya kompisar även om hon fick stryk första dagen, den lilla klanten! Men hon är nere på jorden igen nu iallafall då hon inte längre är högst i rang, faktum är att hon är lägst i rang i deras lilla flock. Ska bli roligt att se hur hon beter sig när hon kommer tillbaka till sin gamla, stora flock och om hon tar över ledarskapet där igen, vi får väl se ^^ Hon har fått nya skor idag också på bakhovarna, vägarna här sliter mer på hennes hovar än vad de gör hemma så vi fick slå på ett par dojor till men det gick bra, även om hon blev lite förnärmad för att hovslagaren inte hälsade på henne, haha! Gick oerhört bra att lasta henne också, tog bara 16 minuter allt som allt med en söndersliten longerlina, friktionsbränd plast på frambommen och stackars pappa brände sig på handflatorna. Men hon bara fånade sig och när hon insåg hur mycket enklare det var att gå på så gjorde hon det. Mutade henne med pavokakor också och det älskar hon över allt annat så det åt hon och tyckte synd om sig själv! Annars gick det jättebra även om hon stampade runt lite i början så stod hon ganska stilla när hon väl hittat balansen :)
Sommarjobbet är toppen och det är jätteroligt att jobba! Speciellt när det är lite folk så att man har fullt upp, då är det som bäst! För er som inte vet så jobbar jag på morfars camping i kiosken och receptionen och det går faktiskt riktigt bra, gör inte så mycket klantiga fel längre, peppar, peppar ta i trä ;)
Annars är allt kanon och livet knallar på, inte hänt så mycket mer i mitt liv, jag har slutat ettan och tja, that's kinda it! Skönt med sommarlov! Att vara nere hos mormor och morfar och bara mysa i stallet, vara hemma, och jobba är så härligt! :D

Lissan-Dissan :)

1 kommentar:

  1. Så fin hon är Issan.... Trivs bra ser det ut som! MammAnne

    SvaraRadera